Jeg hadde glemt å ta ut kylling av frysen i går, og dermed måtte det bli middag laget av det jeg fant i skapet. Det ble tunfisk- og kikertkaker, og de ble gode!
1 boks (400g?) avrente kikerter
Tunfisk i olje, ca 100 g avrent
1,5 revet gulrot
1 ts spisskummen (cumin)
1 ts korianderfrø
2 fedd hvitløk
1 god neve flatbladet persille
1 god neve frisk koriander
Godt med nykvernet hvit pepper
Litt salt
1 egg
2-3 ss mel
Neste gang kommer jeg nok til å putte oppi et egg til og litt mer mel, så de henger litt bedre sammen i stekepanna. Kjøres i foodprocessor til passelig konsistens. Men smaken er jeg fornøyd med! Kakene ble servert med ris, grønne bønner og yoghurt naturell blandet med mango chutney.
Hørtes ut som en spennende rett, lagret og notert =)
SvarSlett