søndag 27. september 2009

Walk-in closet!

Noe av det vi likte best med dette huset var kottet/boden mellom to av soverommene i andre etasje. Vi så jo umiddelbart at det ville bli et perfekt walk-in closet. Ikke så stort og fancy som i amerikanske filmer, kanskje, men absolutt midt i blinken for oss! Men det måtte gjøres litt. Slik så det ut da vi var på visning her:



Første steg var å male vegger og tak hvite, pluss at vi selvsagt slipte gulvet der inne, også. Deretter har vi satt inn garderobeskap fra Ikea, hvite Pax-stammer med og uten dører. Etter iherdig jobbing for å få hengt opp de siste skapene i ettermiddag og kveld, ser det slik ut:



Foran de høye skapene er det gardiner i bomullsvoile, også fra Ikea (jeg gadd ikke å sy selv, gardiner er så kjeeeedelig!). På toppen av skapene er det plass til kofferter, ekstra dyner osv.

Sett fra motsatt ende av rommet (dør i begge ender):



Skapene over døra hang vi opp i dag. Fytterakker'n for et styr! Men det ble bra til slutt.

Og inne i kroken som er skjult bak skapene på forrige bilde:



På grunn av trappa som kommer opp og skrår gulvet (skimtes helt nærmest på før-bildet) måtte vi ha vegghengte skap her. Vi gikk for 35 cm dybde så de ikke skulle bli så dominerende. Tilsvarende skap over døra. Vi måtte ha litt avstand mellom de høye skapene og de vegghengte på grunn av en loftsluke som vi må kunne komme til.

Jeg er knallfornøyd med resultatet! Det gjenstår selvsagt litt småpirk, dører og karmer skal males - karmene i standard listfarge og dørene i en knallfarge - Bekväm-krakken skal males rød for å matche knottene på skapene, og vi skal bytte ut lampen. Vi skal også ha opp et speil eller to på veggen der lampen henger. Men den store jobben er gjort, og i morgen skal vi finne ut hva som skal hvor i skapene. Hurra!

1 kommentar:

  1. Guri så fint det ble, kjempe flinke dere =)
    Har vel vært litt av en jobb, men så mye glede man får av det etterpå ;)

    SvarSlett