KJAPP QUINOASALAT
til sånn ca 2 sultne voksne og et barn
1 cup (2,5 dl) tørr quinoa
1 granatepleFetaost
Frisk mynte
Vårløk
Litt olivenolje
Kok quinoaen. Jeg skyller den godt først for å få vekk såpestoffet, ellers smaker det ikke så godt. Jeg bruker dobbel mengde vann, dvs 2 cups til 1 cup quinoa, og bruker ikke salt i vannet. Avkjøl litt etter koking.
Rens granateplet (kjedelig, men verdt innsatsen), skjær opp vårløk, hakk mynte og kutt fetaosten i terninger. Jeg brukte Olymp økologisk feta i dag, som jeg vil anslå at er på ca 200 g - emballasjen har alt funnet veien ut i søppeldunken, så jeg får ikke sjekket. Uansett, den er av geite- og sauemelk, og tåles fint av mannen i huset, som reagerer på kumelk i større mengder. God er den også! (Vel, det er ikke 4-åringen enig i. Hun smakte, men det var nok ikke det beste hun har vært borti. "Det der er ikke ost!?" var kommentaren...)
Sleng alt i en bolle, bland sammen og server. Bon appetit!
Det begynner å bli sommer på verandaen! |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar